Win gratis kaartjes voor Tomoparty 2016!

***SORRY, DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Dit jaar kunnen we op zaterdag 20 augustus wederom gaan genieten van een heerlijke beach party in Ewijk met Tomoparty 2016! Dit Japanse beach event biedt een geheel andere ervaring dan de gemiddelde conventie maar zorgt er wel weer voor dat liefhebbers van anime, manga, Japanse cultuur en cosplay zich weer uitstekend kunnen gaan vermaken! In 2015 was de eerste editie en die was met meer dan 650 bezoekers en veel positieve reacties zeer geslaagd te noemen.

Net als vorig jaar kun jij je handdoekje uitspreiden op het gras en samen met je vrienden heerlijk ontspannen in de zon, het water induiken, of meedoen aan één van de vele activiteiten zoals  het strandspel smash-the-melon. Dat is echt typisch Japans en wordt daar veel gedaan in de zomer. Daarnaast kun je sumo-worstelen, touwtrekken en is er mega-twister! Ook is de dealerroom (of nou ja, markt) dit jaar nog uitgebreider en sluit in de avond een knallend feest de dag af!

Untitled design (9)

Natuurlijk kun je je buik ook weer goed vol eten bij de TomoGrill met zeer betaalbare snacks, broodjes hamburger en frisdrank. Osaka cooking komt met allerhande lekkers, er is een maid café met zomerse hapjes, gefrituurde hapjes, fruithapjes en veel verschillende soorten Japanse bier, wijn en frisdrank. En als je nu echt helemaal blut bent kun je ook zelf wat meenemen! Omdat Stichting Tomo de horeca in eigen hand heeft bij dit event, zijn eigen consumpties ook gewoon toegestaan. Niet alles ivm het alcohol en veiligheidsbeleid, maar meer daarover lees je in de FAQ op hun site.

En voor mensen die bang zijn voor pottenkijkers terwijl ze in cosplay (en/ofbadkleding) lol proberen te maken? Het gehele terrein wordt afgezet met geblindeerde hekken. Dus van eventuele pottenkijkers hebben we geen last.

Overal is dus aangedacht en niks staat jou en je vrienden dan ook een gezellige middag in de weg! Op de tickets na dan en dat gaan we voor je regelen! Wij mogen namelijk 5 x 2 tickets gaan weggeven zodat ook jij zaterdag 20 augustus aanwezig kunt zijn op TomoParty 2016! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand je gegevens achter laten. Voor extra winkans kun je ook nog mee doen op onze facebook pagina! Je hebt tot zondag 7 augustus 23:59 om mee te doen en de winnaars zullen maandag 8 augustus (rond 20:00) bekend gemaakt worden. Succes!

***SORRY, DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Alleen voor deelnemers binnen Nederland en België en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname kan tot zondag 7 augustus 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op maandag 8 augustus via facebook een www.thesushitimes.com rond 20:00. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verder afhandeling. Indien geen reactie wordt een andere winnaar gekozen. De gegevens van de winnaars zullen worden doorgegeven aan Stichting Tomo voor het regelen van de tickets.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X