Win een Pocky pakket (met 8 smaken!)

***LET OP! DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Voor velen is 11 november een dag zoals vele anderen maar in Japan is deze dag nét ietsje anders dan normaal. Sinds 1999 is 11 november namelijk nationale Pocky dag in Japan. Dit betekent extra veel aandacht voor deze lekkernij, en ook wij doen daar gezellig aan mee.

Sterker nog we zijn zo gek op Pocky dat we het liefst non-stop ervan smullen en altijd zoveel mogelijk bijzondere smaken willen proberen. En deze liefde willen we graag met jullie delen. Daarom geven wij dit Pocky pakket weg met maar liefst 8 verschillende soorten Pocky!

Je vindt in dit pakket de smaken:

 • Chocolate Coconut
 • Choco Mint
 • Classic Chocolate
 • Cookies & Cream
 • Matcha
 • Strawberry
 • Mango
 • Choco banana

Wat je moet doen om te winnen? Je gegevens achterlaten in onderstaande app en voor extra winkansen kun je ook nog mee doen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram! Dit alles kan heel gemakkelijk via onderstaande appje:

***LET OP! DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Deelname kan tot woensdag 20 november 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op donderdag 21 november via facebook en www.thesushitimes.com. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verder afhandeling. Indien geen reactie binnen 24 uur wordt een andere winnaar gekozen. Wanneer de winnaar zijn/haar prijs in goede orde heeft ontvangen worden alle persoonsgegevens van deze wedstrijd weer verwijdert.
Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe Rafflecopter (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

1 Comment

 1. Joytjej

  november 13, 2019 at 4:45 pm

  🌼Wow wat een leuke actie van jullie🌼
  Helemaal te gek! 💖 ik ken deze smaken helemaal niet, nooit ergens gezien… Ben benieuwd.
  Ik zou dit natuurlijk héél graag willen winnen!
  Jullie krijgen van mij natuurlijk een dikke like op facebook 👍 Ik ga het ook meteen delen met mijn vrienden zodat hun ook kunnen meedoen.
  Nu maar heel hard duimendraaien dat ik wat wingeluk heb 🍀🍀🍀

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X