Win tickets voor de Naruto Symphonic Experience in AFAS Live!

We berichtten er eerder al over maar op woensdag 6 december 2023 wordt in de AFAS Live in Amsterdam eenmalig (!) de Japanse anime-klassieker Naruto voortoond. Tijdens de Naruto Symphonic Experience kun je onder begeleiding van een live orkest, dat de beroemde muziek van Toshio Masuda ten gehore brengt, genieten van Naruto’s fratsen. 

Naruto, de manga- en anime-hit uit Japan

‘Naruto Symphonic Experience’ biedt fans en mangaliefhebbers een unieke kans om het avontuur van de jonge ninja Naruto Uzumaki op een nieuwe manier te ervaren. Het publiek maakt kennis met Naruto, die samen met andere jonge ninja op een missie gaat om zijn dorp te beschermen. 

Symphonic Experience

Deze one-of-a-kind show ging vorig jaar in Europese première in Parijs, waar de eventlocatie drie keer uitverkocht was en in totaal meer dan 9.000 fans hebben genoten van het spektakel. Het orkest, dat uit 42 leden bestaat, maakt van de ‘Naruto Symphonic Experience’ een uniek live evenement. In de film wordt Japans gesproken; de originele taal en weergegeven met Nederlandse ondertitels.

Het orkest voegt een extra vleugje Japanse cultuur toe aan de uitvoering, met een line-up die niet alleen klassieke orkestinstrumenten bevat, maar ook rock, pop en traditionele Japanse instrumenten zoals de Shakuhachi en Shamisen. De integratie van deze instrumenten voegt een authentiek tintje toe aan de prachtige composities van Toshio Masuda en maakt de show nog meer memorabel!

Win Tickets!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl en www.semmel.de. Maar wees er snel bij want ze zijn bijna uitverkocht! Of waag een poging met onze giveaway!

Want dankzij de gulle Sint (Kult and Ace) mogen wij 1×2 1e-rangs tribune tickets weggeven!

Dat betekent dat jij en een maatje first class kunnen gaan genieten van de Naruto Symphonic Experience én het zijn ook nog eens fysieke fan tickets ook. Mooi als aandenken dus.

Wat je hiervoor hoeft te doen? Onderstaand je gegevens invullen en voor extra winkans meedoen via onze socials. Let wel dat – als je de gelukkige winnaar bent – je vrijdag meteen klaar moet zitten om je adres door te geven, dan komen de tickets per (aangetekende) post jouw kant op!

Basic Giveaway


Bron: Persbericht
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie