Winnen! 3×2 tickets voor Demon Slayer: To the Hashira training!

Demon Slayer fans kunnen sinds 22 februari weer op het witte doek genieten van de spectaculaire actie uit Demon Slayer! Tijdens de vertoning van “To the Hashira Training” kun je het spannendste gevecht uit de Swordsmith Village Arc én de eerste aflevering van het gloednieuwe Demon Slayer seizoen!

To the Hashira Training

Deze exclusieve bioscoop vertoning toont aflevering 11 van de Swordsmith Village Arc – met de uitkomst van de felle strijd tussen Tanjiro en Upper Four, Hantengu en Nezuko – voor het eerst in de bioscoop. Daarna volgt aflevering 1 van de Hashira Training Arc, met het begin van de training die door de Hashira wordt gegeven, ter voorbereiding van de komende eindstrijd tegen Muzan Kibutsuji, die ook voor het eerst op het grote doek te zien is.

Je kunt hiermee dus een exclusieve preview krijgen van de start van het nieuwe seizoen én nog een keer extra genieten van de afsluitende battle van de Swordsmith Village Arc.


Kaarten winnen

Tickets zijn verkrijgbaar via deelnemende bioscopen. Maar wees er snel bij want niet overal is deze zichtbaar en slechts van korte duur. Of waag een poging met onze giveaway! Want dankzij Triple P Entertainment mogen wij 3 x 2 tickets weggeven voor een deelnemende bioscoop naar keuze.

Wat je hiervoor hoeft te doen? Onderstaand je gegevens invullen en voor extra winkans meedoen via onze socials. Let wel dat – als je de gelukkige winnaar bent – je zaterdag 2 maart meteen klaar moet zitten om je adres door te geven, dan komen de tickets per (aangetekende) post jouw kant op!

Demon Slayer Tickets

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie