Winnen! Dragon Ball Z: Kakarot voor PS4 of XB1

*** DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Terwijl wij nog heel hard bezig zijn met onze review over Dragon Ball Z Kakarot willen we je alvast een beetje meenemen in ons enthousiasme! Want deze gloednieuwe Dragon Ball game neemt je mee in de vertrouwde saga van Dragon Ball Z, maar dan in een geheel nieuw action RPG jasje. En dat werkt verrassend goed.

Wat is Dragon Ball Z Kakarot?

Sinds vrijdag 17 januari kunnen fans van de franchise hun lol weer op en kunnen we het verhaal van Goku en de Z Fighters opnieuw beleven. Dit keer niet alleen in pure fighter vorm zoals we dat eerder zagen bij voorgaande games, maar dit keer met diverse RPG elementen. Zo kun je niet alleen de wereld zelf ontdekken maar er ook vissen, koken, trainen, en diverse side quests ondernemen.

Hierbij passeren alle bekende personages de revue en is het alsof je zelf een weg speelt door de bekende anime serie. Bovendien zijn er ook enkele fragmenten van nooit eerder vertoonde episodes en meer.

Uiteraard valt er ook weer meer dan genoeg te vechten en zul je flink wat op de knoppen moeten rammen om deze te winnen. En blind button-bashen is hierbij zeker niet voldoende. Gebruik de bekende aanvallen van je fighters, gebruik de buffs op de zogenaamde Community Boards goed, en vergeet niet tussendoor te eten!

Wij hebben inmiddels alweer heel wat uurtjes in de game zitten en zijn tot op heden erg positief. Een perfecte RPG is het niet, maar met name voor fans van de Dragon Ball franchise echt een knaller.

*** DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Winnen?

Heb jij ook zin om zelf weer in het avontuur van Dragon Ball Z te duiken en op een geheel nieuwe manier het verhaal te herbeleven? Of misschien juist wel voor het eerst te ervaren? Doe dan nu mee met onderstaande giveaway, en wie weet kun jij dan binnenkort zelf een paar rake klappen gaan uit delen in deze toffe action RPG!

*** DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname kan tot zondag 2 februari 23:59.
De winnaar zal bekend gemaakt worden op maandag 3 februari rond 20.00 www.thesushitimes.com. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verdere afhandeling rondom adresgegevens. Indien geen reactie binnen 48 uur wordt een andere winnaar gekozen.  Wanneer de winnaar zijn/haar prijs in goede orde heeft ontvangen worden alle persoonsgegevens van deze wedstrijd weer verwijdert.
Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe Rafflecopter (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X