Winnen! Ghost in the Shell pakket!

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn maar deze week is de veelbesproken verfilming Ghost in the Shell uitgekomen in bioscopen in heel Nederland! Deze film is gebaseerd op de wereldberoemde, gelijknamige anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Scarlett Johansson speelt de spetterende hoofdrol van Major. Daarnaast bestaat de cast uit “Beat” Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.

In GHOST IN THE SHELL is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden.

Nu is Ghost in the Shell een echte Japanse klassieker en kun je deze film natuurlijk niet gaan missen! De echte fans hebben hem waarschijnlijk allang gezien of hebben hun reservering al gemaakt en voor al die mega fans hebben wij dan ook een toffe verrassing!

We mogen namelijk twee super vette pakketten gaan weggeven met daarin elk een Ghost in The Shell waterfles/tea infuser, t-shirt* en een heus replica jacket* dat gedragen wordt door het hoofdpersonage (“Major”) uit de film die gespeeld wordt door Scarlett Johansson.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand je gegevens achter te laten en de prijsvraag in te vullen! Voor extra winkans kun je ook nog mee doen op Facebook maar dat is niet verplicht.

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

 

Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname kan tot zondag 9 april 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op maandag 10 april via facebook en/of www.thesushitimes.com rond 20:00. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verder afhandeling. Indien geen reactie binnen 48 uur wordt een andere winnaar gekozen.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X