Wonder Festival Summer 2016

Het Wonder Festival in Tokyo is één van de grootste figure en hobby exposities ter wereld met een bijzondere focus op model/garage kits. Elke zomer én elke winter is er een editie en elke keer weer worden er honderden fantastische nieuwe (en oude) figures tentoongesteld.

Grote namen uit de figure industrie zoals Good Smile Company en Kotobukiya laten hun nieuwste en aankomende figures zien en je wordt dan ook overspoelt met prachtige figma’s en schattige nendorois! Het draait echter vooral om de creaties gemaakt door fans, voor fans. Het is een chaotisch evenement met honderden verkopers en stands, zowel groot als klein die allen hun werk willen laten zien en verkopen.

Halverwege juli was het weer tijd voor de Summer 2016 Editie. Jammer genoeg konden wij zelf niet aanwezig zijn maar hebben we een aantal fantastische foto’s gevonden van onder andere Hobby Link Japan, AmiAmi, Dengeki, MoonlitSaki en NekoMagic die we graag met jullie delen. Voor een volledig verslag (en grotere foto’s) verwijzen we jullie echter door naar hun respectievelijke sites.

En nog even een waarschuwing: bereid je vast voor op heeeeeel veel hebberige gevoelens want er komt weer een enorme hoeveelheid moois onze kant op!

 

Alphamax, Alter, Amakuni, Aniplex, Aquamarine, Aspire.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Banpresto, Bell Fine, Broccoli.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Figma, Flare, Freeing.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Goodsmile Company.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Hobby Link, Kotobukiya, Kaiyodo.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Max Factory, Medicos, MegaHouse, MileStone.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

New Vision Toys, Orange Rouge, Phat Company, Pulchra.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Sega, Toys Works, Union Creative International, Wing.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Independent dealers en overigen.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Zoals bovenstaand gezegd zijn geen van de foto’s door ons gemaakt maar komen deze van  Hobby Link Japan, AmiAmi, Dengeki, MoonlitSaki en NekoMagic. Voor een volledig verslag (en grotere foto’s) verwijzen we jullie echter door naar hun respectievelijke sites. En dit is slechts een selectie van al het moois dat er weer aan zit te komen! Hoe hard huilt jouw portemonnee inmiddels al?

 


Figures bestellen? Kijk dan eens op:

 

list

rea

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X