Wonder Festival Winter 2016

Een poosje terug was het tijd voor de winter editie van Wonder Festival in Tokyo Japan, één van de grootste figure en hobby exposities ter wereld met een bijzondere focus op model/garage kits. Elke zomer én elke winter is er een editie en elke keer weer is het bomvol!

Grote namen uit de figure industrie zoals Good Smile Company en Kotobukiya laten hun nieuwste en aankomende figures zien en je wordt dan ook overspoelt met prachtige figma’s en schattige nendorois! Het draait echter vooral om de creaties gemaakt door fans, voor fans. Het is een chaotisch evenement met honderden verkopers en stands, zowel groot als klein die allen hun werk willen laten zien en verkopen.

Jammer genoeg konden wij zelf niet aanwezig zijn maar hebben we een aantal fantastische filmpjes en foto’s gevonden van onder andere Hobby Link Japan, AmiAmi, Dengeki en NekoMagic die we graag met jullie delen. Voor een volledig verslag (en grotere foto’s) verwijzen we jullie echter door naar hun respectievelijke sites.

En nog even een waarschuwing: bereid je vast voor op heeeeeel veel hebberige gevoelens want er komt weer een enorme hoeveelheid moois onze kant op!

 

Alphamax, Alter en Aniplex Figures

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Figma en Goodsmile Figures

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Kaiyodo en Kotobukiya

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Megahouse

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Medicos, Ques Q, Sentinel, en Union Creative

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Sega en Takara Tomy

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Overigen

Deze diashow vereist JavaScript.

Dat was weer een behoorlijke verzameling of niet soms? En dit is slecht een selectie van alles dat de figure makers voor ons in petto hebben de komende tijd. Wil je meer zien? Kijk dan vooral eens op de sites van AmiAmi en Dengeki (beiden Japans). Wil je ook nog graag een sfeer impressie van Wonder Festival Winter 2016 zelf? Bekijk dan onderstaande video van Hobby Link Japan!

Naar welke figures kijk jij dit jaar het meeste uit? Laat het weten in de comments 😀

 

 

 

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X